Multă lume a fost invidioasă pe relația frumoasă pe care o au de ani de zile Alex Velea și Antonia. Cei doi s-au văzut, s-au plăcut, s-au iubit și se iubesc în continuare, iar asta nu este pe placul multor oameni din jurul lor. Vedetelor nu le-a păsat deloc de gurile rele și au continuat întotdeauna să facă doar ceea ce le-a dictat inima. Nu au regretat niciuuna dintre alegerile pe care le-au făcut și se bucură de viața lor în continuare, indiferent de ceea ce ar spune ceilalți.

Alex Velea și Antonia, trași la răspundere pentru relația lor

Din frumoasa lor poveste de iubire au luat naștere doi copii superbi, Dominic și Akim, de care cei doi artiști sunt foarte mândri. Micuții se pare că o iau pe urmele părinților și duc o viață de vis, la care unii copii nici măcar nu ar îndrăzni să viseze. Vedetele fac tot ce le stă în putință ca fii lor să nu ducă lipsă de nimic și să fie crescuți și educați așa cum trebuie.

La un moment dat, oamenii au început să îi acuze pe cei doi că și-au distrus unul altuia fostele căsnicii, dar nici măcar aceste afirmații urâte nu au reușit să le strice buna dispoziție. Au început să nu mai pună atât de mult la suflet ceea ce spun persoanele care îi invidiază.

Alex Velea a dat recent un interviu în care a vorbit despre această situație ciudată în care el și frumoasa sa parteneră de viață, Antonia, au fost puși.

Alex Velea și Antonia, acuzații grave din partea oamenilor din jurul lor! La ce concluzii a ajuns artistul: “Au încercat să ne distrugă cu treaba asta…”

„Erau persoanele care vedeau lucrurile alea urât. Că ne-am destrămat unul altuia familiile, că am încercat să ne construim o fericire pe necazul altuia, ceva de genul. Le-am demonstrat că nu este deloc așa. Nu suntem nici primul cuplu care provine din mariaje eșuate, din căsătorii care nu au mers și nici ultimii. Suntem niște oameni care șia-u căutat norocul și fericirea. Până atunci nu am avut probleme, nu s-a zis nimic urât nici de mine, nici de ea. În anul ăla au încercat să ne distrugă cu treaba asta. Nu a mers.”, a declarat cântărețul.