Viorica și Ioniță de la Clejani au fost puși de către fiul lor, Fulgy, într-o situația foarte delicată, iar Alex Velea nu s-a putut putut abține să nu le transmită acestora un mesaj. Iubitul Antoniei a fost implicat și el în scandalul momentului, după ce fiul Clejanilor a mărturisit că se văzuse cu el și cu echipa lui, înainte de a fi prins cu subastanțe interzise la volan. Imediat după aceea, Velea a simțit nevoia să facă o serie de declarații despre situația în care a fost pus, iar ultima lui postare, de pe Story, le-a atras din nou atenția celor care îl urmăresc la orice pas.

Alex Velea nu s-a mai putut abține

Cei doi se înțelegeau destul de bine, dar relația lor de prietenie s-a stricat pe parcurs. Faptul că i-a jignit familia și a vorbit foarte, foarte urât despre Antonia, l-a enervat la culme pe artist. Ar fi acceptat, probabil, orice din partea lui, dar mai puțin să se lege de oamenii pe care îi iubește cel mai mult în viață. În plus, Fulgy nu i-a iertat nici pe cei din Golden Gang, despre care a vorbit la fel de urât și care nu s-au putut abține să nu se apere și în mediul online.

Acm câteva ore, Alex Velea a postat pe Instagram un mesaj care pare, la prima vedere, ca fiind unul de susținere pentru Viorica și Ioniță de la Clejani. Cântărețul le-a transmis că este alături de ei și că este de părere că trebuie să fie foarte greu pentru aceștia să interneze copilul la Spitalul clinic de Psihiatrie, dar mai ales să îl denunțe.

 

Alex Velea, cuvinte dure la adresa Clejanilor: "Nici nu vreau să-mi imaginez ce..."

”Suntem alături de Familia ”Clejanilor” care a fost forțată de împrejurări să-și denunțe și să-și interneze copilul la Spitalul clinic de Psihiatrie. Nici nu vreau să-mi imaginez ce este în sufletul unor părinți aflați în situația de a spune că toate greșelile, injuriile și aberațiile fiului lor sunt doar o ”strategie de marketing”. #salvatilpefulgy”, a scris iubitul Antoniei la Story.