Antonia și Alex Velea nu sunt deloc de acord cu faptul că soțul Andrei se folosește de numele lor, în emisiunea pe care o prezintă la PRO TV, doar de dragul audienței. Aceștia sunt de părere că nu ar fi trebuit să se întâmple lucrurile în felul acesta, iar artista a făcut și ea o postare pentru rivalul lor, în urmă cu câteva săptămâni. În tot acest timp, iubitul ei nu a avut prea multe lucruri de zis, dar se pare că a venit și vremea lui să își exprime punctul de vedere în fața fanilor din mediul online.

”În general ca să fii bărbat ai nevoie de coloană vertebrală”

Artistul nu a fost blând în declarații, ba chiar l-a tras la răspundere pe Cătălin Măruță, iar un un nou scandal este pe cale să izbucnească în lumea mondenă. Alex Velea a avut o listă lungă de lucruri pe care i le-a reproșat prezentatorului, fiind nemulțumit de toate scuzele acestuia pe care le-a considerat, de fiecare dată, ca fiind unele false. Mai mult de atât, el consideră că într-o prietenie este nevoie de mai multe lucruri, printre care se află loialitatea, dragostea reciprocă și respectul de care el nu a dat dovadă.

Cel mai mult l-a deranjat faptul că soțul Andrei le-a permis altora în emisiunea lui să îi jignească familia, iar pentru el el acesta este cel mai grav lucru care s-a putut întâmpla. În plus, el i-a transmis lui Măruță că nu este un bărbat adevărat, pentru că îi lipsește coloana vertebrală.

 

”Nea Măruță, hai să-ți zic și părerea mea despre ”scuzele” astea false și dorința de a da bune la final, după ce ai fost tras de urechi de public. Într-o prietenie ( dacă ea a existat vreodată) e nevoie de câteva ingrediente, printre care aș enumera: respectul, loialitatea și bineînțeles dragostea reciprocă. Din păcate în ultimii ani ai demontat pe rând toate aceste calități. Acum că am elucidat cum stăm cu prietenia, putem să vorbim și despre termenul bărbați”, a scris artistul pe social media.

Alex Velea, atac dur la adresa lui Cătălin Măruță! Ce i-a reproșat prezentatorului: "Le-ai permis să-mi jignească familia"

”În general ca să fii bărbat ai nevoie de coloană vertebrală, coloană pe care tu ți-ai fracturat-o în mai multe locuri, atât de multe încât te-ai încadra ușor în categoria nevertebrate, ai dat apă la moară oamenilor care mă jigneau, le-ai permis să-mi jignească familia gratuit și tu te-ai făcut că nu vezi, eu ”prietenul tău” eram atacat din toate părțile…”, a mai scris el.