Alex Bodi a fost trimis alături de alte 29 de persoane în judecată. Aceștia sunt acuzați că ar fi instituit un grup infracțional și au obligat mai multe tinere sa se prostitueze. Afaceristul spera să scape curând de acest stigmat și mai ales de toate consecințele ce vin odată cu el. Din nefericire, el mai are de așteptat până ce instanța va decide ce se va întâmpla cu soarta lui.

Cum au pus pe picioare „afacerea bănoasă”?

În dosarul în care afaceristul este cercetat, toți cei 29 de bărbați sunt acuzați de mai multe fapte.Printre capetele de acuzare se află constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane, proxenetism, şantaj, sustragere de sub sechestru, trafic de minori, deţinere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu, spălare de bani şi mărturie mincinoasă.

În speță, fostul soț al Biancăi Drăgușanu este acuzat că a convins mai multe tinere să se prostitueze în diferite țări printre care Germania și Elveția. Alex Bodi mai are la activ și o acuzare de șantaj.

„Prin actul de sesizare s-a reținut faptul că, la scurt timp după destructurarea unei grupări conduse de membru marcant al lumii interlope(grupare specializată în traficul de persoane și proxenetism), suspectul în cauză (unul dintre locotenenții persoanei mai sus menționate), în timp ce se afla deținut într-un penitenciar, în perioada 2008 – 2011, împreună cu alți trei deținuți au folosit rețelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituția și, inducându-le în eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda loverboy), fie cu identificarea unui loc de muncă avantajos, respectiv profitând de starea lor de vulnerabilitate (situație materială precară, naivitate, lipsă de educație – factori determinanți pentru respectivele tinere în alegerea practicării prostituției), le-au convins să se prostitueze în beneficiul lor.’, ” se arată în comunicatul DIICOT.

Alex Bodi a fost săltat de mascați începutul lunii noiembrie după ce i-a fost și percheziționată și locuința. Imediat după momentul respectiv, el a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Din luna decembrie, milionarul din Mediaș este arestat la domiciliu fiind obligat să ajungă la cerere la Craiova acolo unde se judecă dosarul lui ori de câte ori îi este solicitat acest lucru de către procurori.

Alex Bodi

Câți bani are de fapt fostul Biancăi?

Alex Bodi a devenit cunoscut prin prisma relației de iubire și ulterior a căsniciei de scurtă durată cu Bianca Drăgușanu. Desi cei doi s-au despărțit afaceristul a rămas în atenția publică în continuare. Chiar dacă au existat pe această tema numeroase supoziții, nimeni nu știe în totalitate la ce sumă se ridică averea lui Bodi. Acesta deține însă vila din Pipera, cu o valoare de 1 milion de euro, precum și alte imobile în Mediaș. De asemenea, s-a zvonit ca pe numele lui a fost achiziționată o vilă și în Monaco. Pe lângă proprietăți imobiliare Alex Bodi deține mașini de lux, unele dintre ele unice în România..