Milionarul din Mediaș a reușit să scape de măsurile dure impuse de magistrați în ultimele luni. De când este liber, Bodi se bucură din plin de viață, dar nu uită și de responsabilitățile pe care le are. Afaceristul se implică activ în creșterea și în programul de zi cu zi al fetiței pe care o are cu Iulia Sălăgean.

Din Lamborghini în parcul de distracții

Alex Bodi are două fiice din două relații anterioare. Dacă pe micuța Jaquelline o vede mai rar având în vedere că aceasta locuiește alături de mama ei în Spania, cu fiica cea mică, Selena are ocazia să petreacă mai mult timp. Drept dovadă, fostul Biancăi nu se sfiește să îi facă toate poftele micuței, ca un tată model. Alex Bodi și-a luat de la grădiniță fetița cu Lamborghini-ul Urus de peste 300.000 de euro pe care îl are în colecție, iar de la volanul bijuteriei acesta a ajuns direct în … parcul de distracții.

Alex Bodi

De dragul fiicei lui, milionarul i-a îndeplinit dorința fiicei sale și s-a distrat alături de ea în diversele jocuri amplasate în parcul Herăstrău.

Alex Bodi are grijă ca fiica lui să aibă parte de o viață fără griji. Fostul Biancăi Drăgușanu o ajută pe Iulia Sălăgean cu cheltuielile legate de copil. De altfel, inclusiv pe perioada arestului domiciliar, afaceristul a petrecut timp cu fetița atunci când fosta lui soție era la muncă.

Are o relație cu Vica Blochina?

Alex Bodi a fost suprins în ultima perioadă doar alături de prieteni apropiați. Nu au lipsit petrecerile și nici ieșirile în oraș, însă foarte des milionarul și Vica Blochina au ajuns în același context. Recent, afaceristul a plătit câteva sute de euro la lăutari pentru a-i face dedicații blondinei. Totul s-a petrecut la petrecerea zilei de naștere a unei cunoștințe comune de a celor doi.