Alex Bodi schimbă femeile pe degete. După ce s-a despărțit de Bianca și a început o relație cu Daria, acesta a visat chiar să se căsătorească. Acesta a înlocuit-o rapid pe Bianca Drăgușanu și se pare că și pe Daria, dorind să aibă parte de femei cât mai sexy, cât mai speciale. Acum, Bodi se bucură de toată atenția dansatoarei Bianca Iordache. Aceasta din urmă a fost iubita unui prieten de-al lui Bodi, însă acesta din urmă a murit, iar acum Bianca Iordache este singură.

După ce Alex Bodi și Bianca Iordache și-au asumat relația, șatena a făcut în direct o dezvăluire care a uimit întreg showbizul românesc. Aceasta a vorbit cu nonșalanță despre părerea ei legată de bărbați.

Întrebată ce s-ar întâmpla dacă Alex Bodi ar înșela-o, Bianca a dat de înțeles că este o femeie permisivă, care ar accepta acest lucru. Aceasta susține că s-a obișnuit cu astfel de situații și că de obicei „așa sunt bărbații”, însă ceea ce a atras atenția tuturor a fost replica pe care a dat-o șatena. Ce este cel mai interesant este faptul că șatena a dat o replică la care nimeni nu se aștepta.

Dacă el te alege pe tine și îi place de tine nu cred că se mai duce în altă parte, dacă se duce măcar să fie deștept să se întoarcă acasă și să nu aflu. Până la urma urmei nu avem cum să ne îmbătăm cu apă rece, bărbații sunt bărbați”, a spus ea, la Antena Stars.

bodi si bainca iordache
bodi si bainca iordache

Ce spune Bianca Iordache despre relația cu Alex Bodi

Vom trăi și vom vedea. Este un bărbat frumos, prezentabil, cu care poți să ieși pe stradă și să te simți o femeie mândră. Amândoi, cu mușchi, cu tatuaje. Nu trebuie să facă nimic, să se dea peste cap. Cum am spus, noi ne cunoaștem și lăsăm lucrurile să meargă de la sine. Dacă noi ieșim în ultimele zile cam tot timpul împreună, tu ce zici? Ei uite că eu nu vreau flori, nu vreau nimic, doar să fie el”, a declarat Bianca Iordache în cadrul emisiunii “Showbiz Report”.