Bodi a recunoscut mai multe lucruri despre Bianca Drăgușanu. Acesta a recunoscut că nu exclude o împăcare cu Bianca Drăgușanu, fosta lui soție. Cei doi au avut parte de scandaluri și discuții aprinse. S-au acuzat de violență, de trădări și de lucruri care au șocat lumea mondenă din România.

Nu știi ce se întâmplă, oamenii mai coincid, oamenii se mai salută, azi suntem iubiți, mâine dușmani, după soț, iar prieteni, acum nu vorbim, peste doi ani poate iar ne salutăm. Nu e capitol încheiat pentru mine, sunt singur și pot să fiu cu cine vreau”, a spus, pentru sursa citată, Alex Bodi când s-a deschis subiectul despre Bianca Drăgușanu.

bodi si bianca dragusanu
bodi si bianca dragusanu

Alex Bodi o admiră pe Daria Radionova

Tot în acest context, Alex Bodi a vorbit și despre celelalte femei care au trecut prin viața sa. Printre femeile pe care le-a iubit cel mai mult s-a aflat și fotomodelul rus, din Republica Moldova, Daria Radionova. Aceasta i-a fost alături din momentul în care a fost săltat de mascați și pe aproape toată perioada arestului la domiciliu.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a mai explicat că, de fapt, Daria Radionova este genul de femeie pe care orice bărbat și-ar dori să o aibă lângă el și că îi este recunoscător că i-a fost, o perioadă, aproape. Cei doi s-au despărțit în perioada în care Daria a plecat la Londra. Geloziile și neînțelegerile au făcut ca cei doi să meargă pe drumuri complet diferite.

Eu nu m-am certat, a fost o decizie, a fost o scânteie de-a ei, scânteile țin puțin, se aprind și se sting. Oamenii se bucură de răul anumitor persoane”, spune Alex Bodi despre Daria Radionova.

Alex Bodi suferă de dorul fetei sale

Alex Bodi a povestit că în perioada în care a fost arestat la domiciliu s-a lovit de cel mai greu moment atunci când a început să sufere foarte mult după fetița pe care o are cu Iulia Sălăgean. Cum Iulia este martor în dosar, cei doi nu au voie să se întâlnească. Din acest motiv, Bodi nu a putut să își vadă fetița de fiecare dată. Mai mult, acesta a fost nevoit să vadă cum fata lui suferă, deoarece nu poate vedea ambii părinți în același loc.

E puțin complicat, o să am răbdare, o să găsim o soluție. Poate și Justiția o să înțeleagă că sunt anumite chestii de care depind, e vorba de creșterea unui copil”, a mai transmis Alex Bodi.