De când Alex Bodi și Bianca Iordache au apărut tot mai mult împreună, fanii celor doi din mediul online se gândesc tot mai mult că aceștia vor ajunge chiar la căsătorie! Acum, totul pare și mai interesant pe această temă, după ce Fulgy, fiul Clejanilor a povestit că a fost de puțin timp acasă la Bodi. Acolo a descoperit lucruri incendiare.

Acasă la Bodi, Fulgy a găsit-o chiar pe Bianca Iordache. Acesta a vorbit despre ea, ba mai mult a denumit-o „soția lui Alex”. Conform mărturiilor făcute de dansatoare, ea și fostul soț al Biancăi Drăgușanu se cunosc de șapte ani și au mulți prieteni comuni. Unul dintre prietenii lui Bodi a fost chiar iubitul Biancăi. Acesta a murit, iar acum ea este o femeie liberă, gata să își refacă viața alături de cine dorește.

Bianca Iordache, următoarea soție a lui Alex Bodi?!

Nu mai e un secret pentru nimeni că Fulgy are o relație apropiată cu Alex Bodi. Potrivit lui Fulgy, povestea de iubire cu Bianca Iordache la un alt nivel: căsătoria. Mai mult, la începutul acestui an, Alex Bodi a explicat că se va recăsători până la finalul lui 2021, însă, la acea vreme forma un cuplu alături de Daria Radionova. Cum ei s-au despărțit în luna martie, Alex și-a refăcut imediat viața.

Am filmat acasă la Bodi, la finul meu, Alex Bodi, care era cu Bianca Iordache, «soția» lui. Mi-a dat-o pe prietena Biancăi, o să apară și ea în videoclip și aș vrea să încep o relație cu ea, mi-a zis că e de acord. Alex Bodi e finul meu”, a declarat Fulgy în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Se pare că Bianca Iordache și Alex Bodi petrec tot mai mult timp împreună. Aceștia au participat la mai multe evenimente publice amândoi. Mai mult, ei au fost însoțiti la un restaurant de Andreea Tonciu și soțul său, Daniel Niculescu.