Alex Bodi și Bianca sunt de mult timp pe cai separate în ceea ce privește relația amoroasă pe care au avut-o. Deși mulți au sperat într-o împăcare după ce acesta s-a despărțit de Daria Radionova, lucurile nu s-au întâmplat deloc așa, ci dimpotrivă, totul s-a complicat mai tare între cei doi foști parteneri. Asta, susțin mulți ar fi din cauza creatoarei de modă care l-a refuzat pe milionar in repetate rânduri, iar acest lucru nu a făcut de cât să îl provoace mai mult.Dincolo de scandalul cu care s-a ales în ultima perioada după insistențele de a o recueri pe fosta lui, Alex Bodi a contorizat și paguba lăsată în urmă de relația lui cu Bianca. Mai exact, acesta a rămas fără o sumă semnificativă de bani.

Bianca-Dragusanu-si-Alex-Bodi
 

A pierdut avansul pentru nunta anulată

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că celebrul cuplu a ajuns în trecut până în punctul de a ajunge și în fața altarului. Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au casatorit civil însă cei doi au pus la punct detaliile pentru nunta lor ”explozivă” în mare taină. Puțini știu că milionarul a plătit inclusiv avansul la restaurantul care urmă să le găzduiască evenimentul, însă după ce petrecerea a fost anulată acesta nu a mai recuperat pierderea respectivă.Avand în vedere că locația era una exclusivistă așa cum creatoarea de modă anunța că își dorește atunci când va îmbraca  din nou rochia de mireasă, evident și suma lăsată de Bodi că garanție a fost una importantă.

Dacă Alex Bodi nu are șanse să fie prea curând mire, neavând o relație oficială momentan, Bianca și actualul ei partener, pun la punct se pare în tăcere marele eveniment. Gabi Bădălău și-a deschis de curând o locație de lux destinată organizării e evenimente private și cel mai probabil inclusiv nuntă lui cu a blondinei se va desfășura în incinta respectivă. Deocamdată, partenerul creatoarei de modă trebuie să își încheie din punct de vedere legal fosta relație. El și Claudia Pătrășcanu se află încă în plin proces de divorț.