Alex Bodi a ieșit public cu noi declarații de presă, după ce în lumea mondenă au apărut filmări în care Bianca Drăgușanu apare inconștientă, căzută lângă pat. Bodi a explicat clar ce s-a întâmplat cu Bianca în acele momente.

Ieri a apărut în presă un clip video cu Bianca Drăgușanu în care aceasta este căzută la pământ, inconștientă. De altfel, în imaginile respective se vede cum fostul ei soț îi acordă primul ajutor, încercând s-o trezească. El pare nervos în videoclip, dacă stăm să analizăm modul în care îi vorbea.  Bodi a explicat că filmarea nu este din prezent și că la ora actuală nu mai are nicio legătură cu cea care i-a fost soție. Mai mult, acesta nu vrea să mai aibă nicio legătură.

„Subliniez faptul că video-ul nu este recent. Este de aproximativ doi ani. Și nu era vorba de droguri, în primul rând, la Bianca. Atunci am avut noi o dispută, iar ea a luat niște pastile de somn și s-a simțit foarte rău și cred că a leșinat. Deci nu este vorba despre faptul că Bianca s-ar fi drogat. Publicarea acestui video și întreg articol sunt făcute pentru a fi atacată, eu nu am nicio legătură. Îmi dau cuvântul de onoare!”, a spus Bodi pentru CANCAN.

„Nu există cauza majoră drogurile”

Alex Bodi a explicat că Bianca Drăgușanu ar fi ajuns în această stare după ce ar fi luat niște pastile de somn. Mai mult, acesta îi ia apărarea li explică public clar faptul că Bianca nu a luat droguri, așa cum s-a insinuat inițial. Pe video se observă cum el, deși era nervos, a încercat să o resusciteze și să o facă să fie din nou conștientă de cele întâmplate.

bianca dragusanu
bianca dragusanu

Alex Bodi i-a promis lui Bădălău că o lasă în pace pe Bianca

„I-am promis lui (n.r. Gabi Bădălău) că s-a încheiat, adică nu mai există nicio discuție, nicio aluzie din partea mea la nimic, toată lumea fericită”, a spus Bodi.

Bodi a ținut să mai explice și faptul că acea întâlnire de la salonul de unghii nu a fost întâmplătoare.  Mai mult, Bianca Drăgușanu i-ar fi spus unde se află și și-ar fi dat întâlnire acolo. Că a ieșit un scandal, nici el nu se aștepta.

”Eu nu o să mă aflu niciodată în niciun loc așa aiurea, în momentul de față orice declarație de-a mea sau vreun detaliu nu e necesară că nu mă mai interesează. Avem niște chestii de rezolvat, trebuie să-mi mai iau niște acte de la ea”, a spus Alex Bodi la Antena Stars.