Cine și-ar fi închipuit că cei doi foști soți vor ajunge vreodată atât de departe în scandalul despărțirii lor. Deși se împlinesc aproape patru luni de când aceștia nu mai alcătuiesc un cuplu, lucrurile nu au fost rezolvate între ei nici până la această dată. Mai mult decât atât, între ei au loc mai multe schimburi de replici acide de cele mai multe ori publice. Unul dintre acestea a fost publicat pe internet milionar.

Afaceristul o jignește dur pe blondină

Dincolo de scandalul legat de separarea lor și acuzațiile de agresiune fizică pe care Bianca i le aduce lui Alex Bodi, totul se complică. Asta după ce creatoarea de modă a fost chemată de urgență la DIICOT pentru a povesti tot ceea ce știe despre activitatea financiară a fostului ei soț. Bianca a fost nevoită să colaboreze cu oamenii legii și să răspundă tuturor întrebărilor legate de milionar pe care aceștia i le-au adresat.

Chiar dacă faptele din dosarul de proxenetism în care apare și numele lui Alex Bodi s-au desfășurat cu mult timp înainte ca afaceristul să o cunoască pe blondină, procurorii au vrut să afle mai multe despre modul în care afaceristul făcea bani inclusiv acum doi ani.

Tot acest episod pare să îl fi afectat pe milionar. Alex Bodi a postat în ultimele ore pe contul lui de socializare mesaje despre care mulți cred că au legătură directă cu fosta lui soție, Bianca.Ultimul mesaj este unul de-a dreptul jignitor care face referire la modul în care oamenii cărora le este acordat credit devin puternici.

„Viața ia o întorsătură neașteptată în zilele noastre. Acum șobolanii sunt cei care pun capcanele.”, scria în postarea distribuită de afacerist.

Alex Bodi
Milionarul se teme de declarațiile divei?

Bianca a precizat aseară în direct la tv că a spus tot adevărul în fața procurorilor. Deși nu are voie deocamdată să comunice public detalii legate de acest dosar blondina a confirmat că fostul ei partener nu are prea multe motive să stea liniștit.Bianca a precizat că a vorbit cu procurorii mai ales despre momentele în care milionarul pleca deseori din România pe perioada relației cu ea.

Separat de acest dosar, blondina are alte acuzații la adresa celui care a condus-o la starea civilă. Dacă se dovedește că și acele fapte sunt reale, afaceristul ar putea probleme serioase.