Alex Bodi traversează o perioadă dificilă din viața lui având în vedere pedeapsa pe care procurorii i-au dat-o. Deși momentan el trăiește doar cu speranța că lucrurile vor reveni la normal și își va putea relua viața tumultoasă deocamdată nu poate face decât să respecte decizia autorităților. Cu toate acestea milionarul pare încă pe poziții pregătit să înfrunte greul. Alex Bodi a dezvăluit cine este ființa căruia i-ar permite să îl doboare.

Milionarul își adoră fiicele

Fostul Biancăi Drăgușanu se află în arest la domiciliu de aproape două luni. Asta dupa ce timp de câteva săptămâni a fost arestat fiind cercetat într-un dosar de proxenetism. Milionarul petrece acest timp în intimitatea propriei vile de la marginea Bucureștiului și se prezintă conștiincios la apel ori ce câte ori este chemat în fața instanței de judecată.

Pentru mulți acest tip de constrângere ar fi unul de-a dreptul obositor și imposibil de suportat. Se pare că fostul Biancăi se simte mai puternic decât oricând să depășească aceste momente dificile. El a postat pe Instagram o fotografie alături de fiica lui cea mică, Selena lângă care a scris un mesaj emoționant.

„Singura persoană care-mi poate da K.O” a scris milionarul pe Instastory.

Fostul Biancăi petrece mult timp alături de fiica lui în această perioadă. Asta pentru că a reușit să ajungă la o înțelegere cu mama micuței, Iulia Sălăgean pentru a crea un program în acest sens. Alex Bodi a specificat recent că finii lui sunt cei care au bunăvoința de a o aduce la domiciliul din Pipera pe fiica lui ori de câte ori este nevoie. Totul din cauza faptului că el nu are deocamdată dreptul legal să interacționeze cu fosta lui soție citată în calitate de martor în dosarul în care el este cercetat.

Alex Bodi

Daria Radionova surprinsă în restaurantele din Capitală

Milionarul este însoțit în această perioadă de actuala lui parteneră de viață, Daria Radinova. Se pare însă că el are dorința de a nu o obliga și pe ea să ducă o viață constrânsă pe perioada arestului lui domiciliar. Astfel, rusoaica a fost încurajată cel mai probabil de iubitul ei să iasă mai mult. Dacă zilele trecute a fost văzută la mall alături de o prietenă, recent Daria s-a răsfățat cu preparate alese la un restaurant din zona Dorobanți.