Prezentatoarea de la Antena Stars, Olga Popa, este bolnavă de coronavirus. Aceasta trece prin clipe grele, deoarece este însărcinată în luna a opta. Vedeta a ținut să le transmită și urmăritorilor săi prin ce clipe trece.

Olga, pusă la pământ de coronavirus

Olga Popa se teme pentru sănătatea sa, după ce s-a infectat cu noul coronavirus în luna a opta de sarcină. Femeia de televiziune a trecut printr-o experiență foarte grea. După ce și-a mai revenit, Olga le-a povestit celor de acasă prin ce clipe grele a trecut și tot ce a simțit când a aflat că are coronavirus. Ea s-a temut pentru sănătatea copilului pe care urmează să îl aibă.

Deși periaoda sarcinii este pentru femei unul dintre cele mai frumoase momente din viața lor, pentru prezentatoarea de la Antena Stars nu a fost chiar așa. Din cauza coronavirusului, ultima perioadă a fost plină de tristețe pentru Olga.

Pe pagina sa oficială de Instagram, Olga Popa a dat câteva detalii despre ceea ce a însemnat infectarea pentru ea. Mai mult, aceasta descrie și ce a făcut ca să treacă cu bine de tot ce s-a întâmplat.

olga popa
olga popa

Am reusit sa ma imbolnavesc de Covid-19 in luna a opta de sarcina. Ce ar fi trebuit sa fie vlogul meu de prezentare sau despre ultima perioada frumoasa cu burtica de graviduta, s-a tranformat in vlogul despre experienta Covid- 19. Am ales sa fac un vlog in care sa povestesc pe larg tot ce am simtit in ultima luna de sarcina. De la ziua in care am aflat ca trebuie sa ma injectez zi de zi, pana in clipa in care am scapat cu viata de virusul pe care nici macar cei mai renumiti medici din lume nu stiu exact cum sa il trateze. Va urez vizionare placuta si va doresc sa nu fiti niciodata loviti de acest virus parsiv„, a transmis Olga.

De altfel, Olga le spune celor care îi urmăresc postările că este foarte important să respecte toate măsurile de protecție împotriva coronavirusului. Aceasta a aflat, pe pielea sa, ce înseamnă boala de coronavirus și nu dorește ca nimeni din jurul ei să mai treacă prin asta. De aceea, Olga a publicat în vlog mai multe informații ajutătoare pentru persoanele care s-ar putea îmbolnăvi.

Daca se intampla sa treceti totusi prin experienta Covid-19, sper ca informatiile din acest vlog si tot ce am trait eu pe propria piele sa va ajute sa treceti mai usor peste toate simptomele, starile, panicile si sa va insanatositi cat mai sigur si rapid” a scris Olga Popa, pe Instagramul său.