Albert și Maria de la Survivor au făcut săptămâna trecută o alianță împoriva colegilor lor. Ceilalți au fost de părere că ea, fiind nou venită, are o strategie bine pusă la punct, pentru că a urmărit emisiunea și a știut de cine ar trebui să se apropie, dar ea anegat toate aceste acuzații venite la adresa sa. Ea este de părere că apropierea de cel care iese de câteva săptămâni bune preferatul publicului a venit natural.

Albert și Maria, apropiere suspectă

Nici el nu este de acord cu afirmațiile Războinicilor și are mare încredere în Maria, de care s-a apropiat tot mai mult, în ultima săptămâna. Cei doi concurenți au dormit unul în brațele celuilalt, iar imaginile de pe camerele de supraveghere, din camp-ul lor, lasă loc de interpretări. Cei doi au vorbit unul despre celălalt cu zâmbetul pe buze și nu iau în considerare cuvintele urâte ale colegilor despre ei.

Mai mult de atât, una dintre discuțiile pe care le-au purtat într-o seară, i-au făcut pe toți să creadă că ei sunt împreună și că vor lupta unul pentru celălalt. Sindy a declarat despre întreaga situație că Maria nu face altceva decât să profite, scopul său fiind să rămână tot mai mult în competiție. Dacă este vorba de mai mult decât o prietenie între ei, rămâne de văzut. Cert este că apropierea dintre aceștia nu este una pe care Războinicii o pot trece ușor cu vederea.

Albert și Maria de la Survivor formează un cuplu!? Imaginile vorbesc de la sine: "Tu ai venit lângă cine ai simțit"

„Te pup, iubi. Vino aici. Să știi că..uite nu ți-am zis până acum. Voiam să-ți zic, să nu crezi că ți-o zic doar așa, de caterincă, dar îmi place de tine. La modul că ai un punct de vedere, nu ți-a fost frică, că puteai fi și tu parte din turmă și să te pui… Tu ai venit lângă cine ai simțit, cine e cel mai puțin ajutat, să zic așa.”, i-a zis Albert Mariei.