Albert Oprea și Sorin Pușcașu nu au avut o relație prea bună, cât timp fostul concurent de la Survivor România se mai afla încă în Republica Dominicană. Cei doi Războinici au avut multe momente în care și-au aruncat cuvinte dure unul celuilalt, iar fanii emisiunii i-au judecat pentru faptele lor. Pe de o parte se află cei care îl susțin pe Sorin, iar pe de altă parte se află cei care îl votează și care au mare încredere că Albert va fi marele câștigător al emisiunii de la Kanal D, deși săptămâna trecută nu a mai fost el cel care a ieșit preferatul publicului.

Ce acuzații i s-au adus lui Albert Oprea

Recent, Sorin Pușcașu a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul lui oficial de Instagram, unde le-a vorbit fanilor și despre fostul lui coleg, după ce un internaut a vrut să precizeze faptul că a avut dreptate în ceea ce îl privește pe rivalul lui și că, într-adevăr, el este un om fals. În plus, acesta a menționat și că nu a avut vreodată o strategie, pentru că dacă ar fi fost așa, ar fi procedat complet diferit.

Albert Oprea, criticat dur de Sorin Pușcașu și Bogdan Urucu: "Cumva mi s-a parut urât faptul că..."

„Eu n-am mințit niciodată cu nimic și n-am făcut strategii. Dacă făceam strategii, jucam total altfel”, a spus Sorin Pușcașu.

Nici Bogdan Urucu nu s-a putut abține să nu discute despre fostul lui coleg din echipa albastră. Nu are nimic de împărțit cu Albert Oprea, dar i s-a părut foarte urât din partea lui să o facă să plângă pe Maria Chițu, cea care i-a fost alături în multe momente dificile pentru el. Crede că ar fi foarte frumos, dacă Războinicii s-ar susține între ei, mai ales acum aproape de finalul competiției.

„Cătă răutate. În primul rând, vreau să precizez faptul că nu am nimic cu Albert, nu am nimic cu Marius, cu Andrei, cu fetele nici atât. Vorbeam doar în contextul faptului că, având în vedere că Maria este o fată de doar 20 de ani și că jocul, nejocul, ce cred unii dintre voi că a fost acolo, că au jucat fetele murdar…până la urmă, Maria este o fată, iar Albert este un bărbat, ar trebui să fie. Cumva mi s-a parut urât faptul că după ce, perioada asta scurta de o lună în care eu am stat acolo, Maria i-a fost alături, iar acum el a făcut-o să plângă…

Prieteni sunt cu toți, chiar m-am întâlnit și acum o săptămână și cu cei pe care nu i-am prins în competiție. Îmi doresc să câștige unul dintre războinici și atât, indiferent care o fi el. Frumos ar fi ca până la finalul competiției să se susțină unul pe altul, că doar pe ei s-au avut de la început”, a spus Bogdan Urucu.