Virgil Ianțu are o familie foarte unită, însă mult timp nu a dat detalii despre viața sa personală. De 15 ani de zile are o relație cu Roxana Alexandru. Cei doi au și o fiică, din rodul iubirii lor, pe nume Jasmina. Chiar dacă au o viață destul de grea și mereu sunt nevoiți să fie pe drumuri, cei trei petrec timp de calitate împreună pentru a se asigura că relația lor nu va avea de suferit.

Virgil Ianțu, totul despre familia sa

Virgil Ianțu se poate numi un bărbat fericit care are tot ce își dorește, iar cele două prezențe feminine din viața sa îl fac să fie un bărbat căruia nu îi lipsește nimic în viață. Într-un interviu acordat de puțin timp, acesta a dat mai multe detalii legate de viața de familie și despre relația cu fiica sa.

Ca în orice familie, suntem ocupați, alergăm și nu ne ajunge niciodată timpul, deși am realizat în ultima vreme că, paradoxal, cu cât mă grăbesc mai puțin, cu atât am mai mult timp. Ce încercăm noi, și reușim, este să petrecem timp împreună. Este extrem de valoros pentru dezvoltarea emoțională a Jasminei și pentru sănătatea întregii familii. Din fericire, am respectat aceste lucruri și mă bucur enorm când văd rezultatele”, a transmis Virgil Ianțu.

virgil iantu
virgil iantu

Motivul pentru care Virgil Ianțu nu s-a căsătorit

Virgil Ianțu și Roxana Alexandru sunt împreună de mai bine de 15 ani, însă până acum cei doi nu au făcut pasul cel mare, în fața ofițerului de stare civilă, dar și în fața altarului. Virgil Ianțu are și o expliație. Acesta a transmis că pentru el și logodnica lui nu prezintă importanță acțiunea formală de semnare a unui act care să le demonstreze iubirea. Cei doi sunt extrem de uniți așa și nu au nevoie de documente. Aceștia și-ar fi dorit să facă doar căsătoria în fața lui Dumnezeu. Cum legea din România impune mai întâi cununia civilă, iar apoi cea religioasă, cei doi nu au putut să își îndeplinească dorința.

virgil iantu
virgil iantu

Ea știe, mama e cerută, cererea a fost acceptată, dar nu am apucat să ne căsătorim. E adevărat că au trecut 15 ani, dar… s-a întâmplat o treabă care mi-a lăsat un gust amar: am mers la un preot și l-am întrebat cum putem face ca în fața lui Dumnezeu să ne cununăm? El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis că așa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru și nu avem timp de acte. I-am zis atunci că mie mi se pare că între noi și Padre nu stau un funcționar public și o foaie din asta.

Așa e de când lumea, trebuia să fie o foaie acolo semnată de cineva cu ștampila și cu drapelul la piept? Mie mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în fața lui Dumnezeu până ce un ales al poporului nu îmi dă o patalama. Preotul a zis că nu se poate altfel pentru că asta ar însemna să-l mințim pe Dumnezeu. Mi s-a părut total aiurea. Nu vreau să stau după acte”, a spus Virgil Ianțu, potrivit life.ro.