Seara trecută, Faimoșii au dat tot ce au avut ei mai bun și au câștigat jocul pentru recompensă. Astfel că aceștia s-au putut bucura de o petrecere pe plajă, organizată special pentru ei. Concurenții s-au distrat de minune, au dansat, au mâncat și au petrecut așa cum au știut ei mai bine. Simțeau nevoia de un moment în care să se relaxeze și în care să uite de toate tensiunile din tabără, dar și de faptul că marele final se apropie cu pași repezi.

Sebastian Chitoșcă, pedepsit după ce a încălcat regulamentul

Nu toți concurenții s-au putut bucura de această recompensă. Sebastian Chitoșcă nu a luat parte la petrecerea cu pricina, deoarece a fost nevoit să își ispășească pedeapsa, pentru încălcarea regulamentului de acum acum ceva timp. Înainte ca Faimosul Culiță Sterp el împreună cu Sebi nu au respectat regulilie jocului, așa că producătorii au decis ca ei să nu se bucure de următorul joc de recompensă pe care îl vor câștiga. Având în vedere că manelistul a fost elimina, a scăpat, dar nu a fost și cazul celui rămas în concurs.

Faptul că a vrut să ia legătura cu soția lui l-a costat scump. În timp ce Faimoșii de îndreptau către locul special amenajat pe plajă, el a fost nevoit să meargă înapoi pe insulă, pentru că era pedepsit. A fost supărat, pentru că s-a simțit singur, dar a profitat de moment să se liniștească și a stat pe plajă, unde s-a gândit la ceea ce a făcut și la faptul că este perfect normal ceea ce i s-a întâmplat.

Adevăratul motiv pentru care Sebastian Chitoșcă nu s-a bucurat de petrecerea organizată pentru Faimoși: : „Am ales calea insulei, pentru că...”

„După ce am plecat de la joc, colegii mei s-au dus spre locul special amenajat pe plajă, distracția, petrecerea câștigată, eu am ales calea insulei pentru că sunt pedepsit. Am fost puțin supărat pentru că m-am simțit singur în baracă, am stat și ceva momente pe plajă, am încercat să mă regăsesc, însă în același timp să fiu destul de conștient că ceea ce se întâmplă este foarte normal.”, a spus Sebastian Chitoșcă.