După nici doi ani de căsnicie, bruneta ajunge deja la amenințări la adresa lui Virgil Șteblea. În 2019, cei doi și-au unit destinele, după ce, în viața lor, a apărut micuța Zenaida. Fosta prezentatoare și machedonul au scos din buzunar o avere pentru o nuntă de basm. Pestrița a cheltuit zeci de mii de euro numai pe rochiile de mireasă.

Astăzi, însă, Adelina a postat un videoclip pe contul său de socializare în care îl certa pe Virgil. Aceasta l-a și amenințat că îl bate. Motivul este că, soțul bloggeriței ar fi intrat încălțat prin toată casa, după ce mama lui Zeny ar fi făcut curățenie. Momentul amuzant a fost făcut public pe Instastory, iar omul de afaceri a gustat gluma soției lui.

„Vreau să fac un sondaj pe Instagram dacă să te iau la bătaie că ai intrat încălțat prin toată casa sau să te las liber”, a spus, râzând, Adelina Pestrițu.

Cum a iești Adelina din casă astăzi?

Influencerița a obișnuit pe toată lumea cu aparițiile ei în care totul este pus la punct. Vedeta are foarte mare grijă de imaginea sa și nu iese niciodată din casă nearanjată. Aceasta are o mare pasiune pentru tot ceea ce înseamnă modă, dar ține foarte mult și la aspectul său fizic. Astăzi, însă, Pestrița a fost văzută ca niciodată.

Soția machedonului Virgil Șteblea a ieșit din casă în pijamale și o pereche de papuci. Ba mai mult, bruneta a și postat acest moment unic pe contul ei de Instagram. Partea amuzantă este că hainele de casă pe care le purta, aveau un imprimeu haios de parcă ar fi fost chiar pijamalele micuței ei. Aceasta a apărut într-un set de dormit pe care apar personajele din Disney. Nu este nimic nou în ceea ce o privește pe Adelina, mai ales că bruneta este un fac înfocat al lui Minnie Mouse.

Adelina Pestrițu, probleme în căsnicie. Bruneta și-a amenințat soțul: „Te iau la bătaie” / VIDEO