Adelina s-a trezit că rămâne fără contul din care face foarte mulți bani. Vedeta a pierdut pagina sa personală de Instagram, chiar în pragul sărbătorilor de Paște. Situația a fost una tensionată pentru argeșeancă, deoarece aceasta are nevoie de contul de socializare. Adelina a fost extrem de îngrijorată și a transmis că nu știe ce s-a întâmplat cu contul ei de socializare. Pur și simplu s-a trezit cu el închis și nu a primit nici o notificare în acest sens. Adelina își îndeamnă fanii să o sprijine în continuare și să aștepte până când își va recupera contul.

Dragii mei, dacă mă căutați pe contul meu de Instagram să știți că am întâmpinat o problemă, nu știu ce s-a întâmplat cu el. Se lucrează. Sper să revin cât mai curând. Îmi pare rău pentru ce se întâmplă, dar chiar nu tine de mine. Dintr-odată a dispărut.

Sper să se rezolve cât mai curând!!! Se lucrează intens la asta. Cum am detalii, vă anunț.”, este mesajul dat de vedetă pe contul de Instagram al lui Virgil Șteblea.

adelina pestritu
adelina pestritu

Cum refuză Adelina Pestrițu avansurile bărbaților

În cadrul unui interviu, Adelina a explicat cum refuză avansurile bărbaților care o „agață” chiar și în trafic. Fosta prezentatoare a spus că le arată verigheta de pe deget. Alături de ea se află permanent soțul său, Virgil, cel cu care are o fetiță, pe micuța Zenaida. Cei doi sunt extrem de fericiți și trec împreună peste toate greutățile. Și în prezent, Adelina se bazează foarte mult pe soțul său, mai ales că i-a folosit contul de socializare până când a rezolvat problema cu al ei. Vedeta a făcut mai multe solicitări și așteaptă să vadă dacă își va putea recupera contentul din Instagram. Mai mult, pentru ea este o pierdere mare, deoarece vedeta trăiește foarte mult din imagine și din publicitate, având foarte multe parteneriate.