Săptămâna trecută nu s-a terminat deloc bine pentru Adelina Damian de la Survivor România. Având în vedere faptul că Războinicii au pierdut ambele jocuri de imnunitate, cineva din echipa lor a fost nevoit să părăsească emisiunea de la Kanal D. Nominilizate de către colegii lor au fost Adelina Damian și Maria Chițu, iar în urma propunerii făcute de favoritul publicului în pericol de eliminare s-a mai aflat și Albert Oprea, cel care până acum a ieșit de fiecare dată preferatul publicului.

„Toate se întâmplă cu un motiv”

Războinica nu s-a putut abține să nu dea o serie de declarații despre foștii ei colegi și despre situațiile dificile prin care au trecut în ultima vreme. Ea și colega sa au încercat să își exprime punctul de vedere în fața băieților și nu a ieșit deloc bine, pentru că fosta concurentă de la Survivor România a fost pusă într-o lumină proastă și a părut în fața celor de acasă că nu își dorește decât să facă show.

Acest lucru a enervat-o la culme pe frumoase vedetă, dar nu regretă nimic din tot ceea ce s-a întâmplat, pentru că a fost una dintre cele mai frumoase experiențe din viața sa și pentru că și-a dorit din tot sufletul să ajungă acolo. Este, de asemenea, de părere că totul se întâmplă cu un scop și cel mai urât moment din concurs i s-a părut acela în care ceilalți erau slabi din punt de vedere sportiv și încercau să se facă remarcați numai prin intermediul scandalurilor.

 

Adelina Damian, declarații șocante despre Războinici: "A părut că vreau eu să fac show"

„I-am zis Mariei ca am inteles că a vrut sa isi exprime părerea, dar a fost prea impulsiva si nu stie sa isi cantareasca cuvintele. Dca le-ar fi spus băietilor intr-un alt mod, nici ei nu ar fi reactionat cum au reactionat. Dar toate se intampla cu un motiv. Mie imi pare rau ca s-a intamplat inainte sa plec eu, pentru ca a parut ca vreau eu sa fac show. Eu am incredere in mine ca om, doar ca am invatat sa fiu si foarte realista. Survivor inseamna parte sociala, trasee si un show tv. Eu pe traseu nu eram mai buna decat ei. Cel mai urat mi s-a parut cand oamenii erau slabi din punct de vedere sportiv si jucau cartea scandalului. Si mi-a parut rau ca a parut ca eu am inceput scandalul la final. Au fost multe lucruri pe care cred ca baietii o sa le regrete cand se vor intoarce”, a declarat Adelina Damian.