Adelina Damian și Maria Chițu au fost cele propuse pentru eliminare de către colegii lor, după ce aceștia au pierdut ambele jocuri de imunitate în fața Faimoșilor. Acestea au reușit să se apropie tot mai mult în ultima vreme și nu le-a venit să creadă că una dintre ele va fi nevoită să își ia adio de la acest concurs. În urma voturilor primite din partea celor de acasă, Adelina a fost cea care a fost nevoită să plece, dar nu înainte de a vorbi cu persoanele din echipa sa.

„Prima lecție, cea mai importantă, carpe diem”

Nici Albert Oprea nu a scăpat de pericol, fiind nominalizat de către Andrei Dascălu, cel care a primit cele mai multe voturi din partea celor de acasă. Războinica era convinsă că se va ajunge aici, pentru că a simțit că dacă vor pierde jocurile de imunitate ea va fi cea vizată. Fiind cea mai nou din echipă, veteranii se susțin între ei, iar plecarea sa nu a fost o surpriză pentru nimeni.

În plus, ea a decis să se le spună Războinicilor câteva cuvinte înainte de a-și lua la revedere și a reușit să îi emoționeze prin intermediul cuvintelor sale. Vedeta este recunoscătoare pentru toate clipele frumoase pe care le-a petrecut alături de ei și este experiența vieții ei, din care a reușit să învețe foarte multe lecții. A realizat că pentru ea cel mai important este să trăiască momentul, pentru că nu se va mai întâlni niciodată cu așa ceva și le-a mulțumit tuturor că a avut parte de aceste săptămâni în care a luptat cot la cot cu băieții.

 

Adelina Damian a părăsit competiția Survivor România! Ce le-a spus colegilor săi înainte de a pleca

„Se simte bine, sunt ok. De când am aterizat în Republica Dominicană sunt pe plus cu tot, cu tot ce s-a întâmplat aici. Prima lecție, cea mai importantă, carpe diem. Cred că asta ne învață consiliile astea de eliminare, să trăim fiecare clipă pentru că nu știm cât mai stăm pe aici. Asta am încercat în fiecare zi de când am venit la Survivor, să mă bucur de tot ce înseamnă competiție, trasee, până la licuricii din junglă și cerul înstelat care m-a fermecat. Foarte multe lecții am învățat aici la Survivor. Este o lecție pentru toate fetele de aici și toate femeile de acasă, pentru că am lăsat tot confortul de prințese și am venit aici să luptăm cot la cot cu băieții. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot, le mulțumesc tuturor din producție care fac posibil acest show, le mulțumesc Faimoșilor și colegilor mei.”, este o parte din mesajul ei.