O vacanță nu este o ideea rea niciodată. Adela Popescu și Radu Vâlcan au decis că este vremea pentru o altă vacanță, mai ales că artista a luat o pauză de la televiziune pentru o vreme și are timp suficient, pentru a-l petrece alături de familia sa. Ultima dată, ei au mers în Maldive, de unde au postat zeci de imagini pe rețelele sociale, pentru ca toată lumea să poată vedea locurile superbe pe care le-au vizitat și cât de bine se simțeau acolo, departe de casă și de toată agitația din Capitală.

Cum se distrează vedetele în vacanță!

Ei bine, de data aceasta nu au mai mers într-un loc călduros, la plajă, ci către o destinație superbă, desprinsă parcă din povești. Cei doi nu au plecat de unii singuri, ci i-au luat cu ei și pe cei mici. Aceștia sunt în extaz și se bucură de fiecare moment, după cum chiar mama lor a spus pe rețelele sociale, unde nu s-a putut abține să nu posteze câteva filmulețe cu băieții ei.

Cei doi soți vor petrece câteva zile în Poiana Brașov, unde ardeau de nerăbdare să ajungă și unde sigur se vor distra de minune, mai ales că sunt împreună, iar acest lucru contează cel mai mult. Cel care a venit cu ideea este chiar Radu Vâlcan, care simțea nevoia să se relaxeze alături de cele mai importante ființe din viața lui, iar Adelei Popescu i-a plăcut ideea la nebunie.

„Noi ne-am hotărât brusc să plecăm la munte. Am primit un filmuleț de la fratele lui Radu care era pe la Sinaia aseară și ningea superb și astăzi, de dimineață, ne-am trezit cu chef de munte. (…) Am ajuns, ce frumos mai ninge!”, a transmis vedeta, la Story.

„Așa vreme superbă la munte eu nu am mai prins de ani. Mă bucur că am venit. Ăștia mici sunt în extaz pur și simplu și mâine o să încercăm să-l punem pe Alexandru pe schiuri, sper să avem noroc. Chiar mă întrebam dacă o să mai prind vreodată troiene ca atunci când eram mică. Zăpada e ca în copilărie, e superb, e foarte frumos”, a mai zis Adela Popescu.