Adela Popescu și Radu Vâlcan au plecat în prima lor vacanță în Maldive, alături de cei mici. Sunt extrem de fericiți, că în sfârșit au mai mult timp pentru ei. Prezentatoarea a decis să se retragă mai devreme din emisiunea pe care o prezenta alături de Cove, “Vorbește Lumea“. Cea care i-a luat locul este Lora. Vedetase descurcă de minune și se bucură că Adela este însărcinată pentru a treia oară.

De când a anunțat că este din nou gravidă, Adela Popescu a început să se ocupe tot mai mult de ea și de familia ei. Zilele trecute, a fost într-o vacanță de vis la munte, unde s-a bucurat de zăpadă alături de cei dragi ei. Acum, ea se distrează în Maldive, locul în care a visat mereu să ajungă.

Îndrăgita prezentatoare le-a promis cu mâna pe inimă celor care o urmăresc că va posta cât de des poate și cât de des îi vor permite cei mici. Cu siguranță, anul acesta va fi diferit de cel care tocmai a trecut. Pandemia de coronavirus i-a împiedicat pe cei doi soți să călătorească mai mult, dar și-au pus în gând să recupereze timpul pierdut.

În clipa de față, prezentatoarea de la “Vorbește Lumea“ nu știe dacă va avea încă un băiețel sau dacă va avea o fetiță, așa cum își doresc. Cel mai important este să fie un copil sănătos, iar restul lucrurilor vin de la sine. Ea a decis să țină sarcina ascunsă o vreme, pentru că aștepta momentul potrivit. A dat vestea cea mare în direct.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, prima vacanță în Maldive: “E pur și simplu minunat“

„Si am ajuns in Maldive…
Exact motivele pentru care amanam pana acum o vacanta aici, ne-au convins, in contextul actual, sa ne hotaram sa venim.
E pur si simplu minunat.
Promit sa postez cat de des pot si cat de des ma lasa baietii. ❤️”, a scris ea pe Instagram.