În urmă cu mai puțin de o lună, fosta prezentatoare de la Vorbește Lumea anunța că se va retrage, pentru o perioadă, din lumina reflectoarelor. Adela Popescu dădea tuturor marea veste, că este însărcinată pentru a treia oară. Vedeta a preferat să își ducă sarcina în liniștea și siguranța căminului său pentru a se proteja și pe ea, dar și pe bebeluș.

În urmă cu două săptămâni, fosta colegă a lui Cove și soțul ei, împreună cu cei doi băieței ai lor, au plecat într-o vacanță bine-meritată. Cei patru au stat câteva zile în Dubai, iar din data de 19 ianuarie, aceștia se află în Insulele Maldive. Cei patru au parte de o excursie relaxantă, de vis.

Acolo, s-au întâlnit cu buna prietenă a actriței, Laura Cosoi. Blondina este și ea împreună cu soțul și cele două fetițe ale lor. Cele două familii se simt minunat împreună, mai ales că au mai avut parte de astfel de călătorii împreună, iar Laura și Adela împărtășesc o prietenie strânsă de foarte mulți ani.

Cât de mult i-a crescut burtica Adelei Popescu?

Astăzi, soția lui Radu Vâlcan le-a arătat fanilor de pe Instagram burtica de gravidă. În ultimul timp, aceasta a suferit modificări vizibile și s-a mărit considerabil. Într-o fotografie realizată în oglindă, mămică își ținea mâna pe burtica sa, pentru a accentua clar dimensiunea mare a acestiea.

„A crescut foarte mult burtica în ultimele două săptămâni. Mâine mergem la medic să vedem ce se mai întâmplă acolo”, a scris Adela Popescu pe Instastory.

Adela Popescu

Vedeta nu a mărturisit încă sexul bebelușului și i-a lăsat pe fani să își dea cu părerea. Blondina și-ar dori o fetiță, având deja acasă doi băieți, pe Andrei și Alexandru. Vedetele s-au înghesuit care mai de care în complimente și felicitări în dreptul postării Adelei, de pe plaja din Maldive.