Familia Adelei Popescu nu mai încăpea în vechea lor casă și se pare că ea și soțul ei au decis că ar avea nevoie de un spațiu mai mare. Mai ales că cei doi băieței ai lor au început să crească, iar dorința de o locuință mai încăpătoare devenea din ce în ce mai mare. Nu cu mult timp în urmă, prezentatoarea de la Pro TV a anunțat pe contul ei de Instagram că sunt în căutarea unei noi locuințe.

Radu Vâlcan și Adela Popescu au povestit, în urmă cu ceva timp, despre cât de dragă le este prima lor casă în care s-au mutat cu mult entuziasm, hotărând să pornească la drum împreună până la finalul vieții. În 2015, ea și prezentatorul de la Insula Iubirii au hotărât să își unească destinele îmtr-o locație rustică, în afara Bucureștiului. Au avut parte de o nuntă de vis, tipică stilului lor și nu au optat pentru ceva clasic. Aceștia au ales să aibă o cununie simplă, dar extrem de elegantă.

Primele imagini din noua casă a Adelei Popescu

Vedeta a postat, de-a lungul timpului, câteva imagini cu șantierul în care era locuința lor. Cu mult entuziasm primea fiecare veste despre un nou proiect finalizat în viitoarul cămin. Colega lui Cove de la Pro TV a colaborat pentru amenajarea casei cu oameni profesioniști. Soția lui Radu Vâlcan a împărtășit, treptat, câte o fotografie cu un perete proaspăt vopsit, ori cu un obiect nou sosit, dar nu a lăsat să se observe prea mult din locuința lor.

Adela Popescu, imagini în premieră cu noua sa locuință. Cum arată casa de lux a vedetei / FOTO

În urmă cu doar câteva zile, aceștia au reușit să finalizeze mutarea în casa cea nouă. Se pare, totuși că, cei doi mai au anumite lucruri de transportat în noua reședință, dar bucuria a fost prea mare pentru a nu petrece Crăciunul acolo. Toată familia este extrem de entuziasmată de casa în care locuiesc de acum. Design-ul este unul rafinat, iar obiectele de mobilier au fost alese cu mare atenție și cu mult bun gust.