Invitată în platoul emisiunii pe care a moderat-o de-a lungul anilor, Adela Popescu a vrut să anunțe care este sexul celui de al treilea copil al său. În direct, prin intermediul unei metode moderne, care se practică tot mai mult prin Statele Unite, vedeta a spart un balon foarte mare, negru, special pentru astfel de ocazii, din care au ieșit confetii albastre.

Astfel, soția lui Radu Vâlcan și-a anunțat fanii că va mai aduce pe lume încă un băiețel. Frumoasa blondă va deveni mămică de trei băieți, având acasă încă doi, pe Andrei și Alexandru. Vedeta nu a dezvăluit încă numele pe care îl va purta mezinul familiei. Fosta prezentatoare de la Pro TV a mărturisit că s-a văzut dintotdeauna mămică de trei băieți.

Adela și Radu se gândesc la cel de al patrulea copil

În momentul în care au aflat că nu au fetiță, nici de această dată, Radu Vâlcan i-a spus soției sale că vor mai încerca o dată, în speranța că la a patra sarcină nu va fi tot băiat. Cei patru formează o familie perfectă și îl așteaptă cu nerăbdare și pe cel mai mic frățior.

Fanii blondinei își doreau ca de această dată, vedeta să aducă pe lume o fetiță, însă sunt câțiva care i-au transmis prin comentarii, pe contul de Instagram, că Adela Popescu va deveni „soacra cu trei nurori”. Soția prezentatorului de la Antena 1 s-a amuzat teribil de aceste remarci și a mărturisit că își dorește să fie o soacră bună.

În direct, Adela Popescu a purtat un sacou lung, bleu, venind deja cu un indiciu în ceea ce privește sexul bebeșului din burtică. Vedeta s-a simțit foarte bine în platoul emisiunii, iar glumele cu Cove au fost nelipsite. Prezentatorul i-a transmis fostei sale colege că își dorește să o vadă și la a cincea sarcină.