De la o vreme, Adda a avut parte de o transformare pe care fanii ei nu au avut cum să nu o remarce și să o aplaude. Frumoasa vedetă arată pe zi ce trece tot mai bine și este fericită cu acest lucru, drept dovadă se pozează în cele mai sexy ipostaze, spre bucuria celor care o urmăresc. Mulți au fost curioși să afle cum a reușit să atingă asemenea performanțe, iar ea le-a spus acestora întregul secret.

Adda: “Nu am voie să mănânc…”

Ultimul an a fost unul care i-a dat mari bătăi de cap artistei, din punct de vedere al vieții profesionale. În lipsa concertelor sau a evenimentelor de orice fel, ea a decis să se concentreze pe lucruri care sunt extrem de importante pentru ea. Unul dintre acestea ar fi aspectul ei fizic. A ajuns să aibă o talie de viespe, despre care admiratorii au numai lucruri bune de zis.

Adda, secretul unui trup perfect! Cum se menține vedeta în formă: “Nu am voie să mănânc…”

”V-am terorizat cu slăbitu’ meu! 😂 Da-s fericită că mi s-a întors talia acasă😂 Nu știu pe unde a umblat în ultimii ani… 😅 Vă pup și vă zic din nou că NU țin cură de slăbire! Mănânc alimente fără HISTAMINA-am intoleranță! Fără – GLUTEN- am intoleranță. Am renunțat și la ZAHAR- tot din cauze medicale. Mâncarea pe care o consum trebuie să fie proaspătă! Nu am voie să mănânc ceva gătit mai vechi de câteva ore, chiar dacă sunt alimente permise, pentru că nivelul de histamina crește și am erupții pe tot corpul… tam tam. Beau multă apă! Iau vitamine și suplimente ca să îmi întăresc imunitatea și să-mi repar organismul pe care l-am stricat singurică din cauza alimentației greșite, medicamente-antibiotice, antiinflamatoare etc și stres. Sunt sub supraveghere medicală”, a povestit vedeta.

Nu toate îi merg bine Addei. Vedeta se confruntă cu afecțiune rară, care se numește Dermografie și care lasă răni, la propriu, pe pielea sa. Soția lui Cătălin Rizea a conctactat cei mai buni medici, pentru a se reface, dar niciunul dintre ei nu a reușit să îi rezolve problema. După un timp în care semnele de pe corp erau tot mai multe și tot mai vizibile, ea a încercat să se obișnuiască, nu să scape de ele. Astfel că a postat chiar și o serie de imagini în acest sens, lăsând pe multă lume cu gura căscată.