Au trecut fix 15 ani de când în România apăreau primele zvonuri cum că Irinel Columbeanu ar fi cumpărat-o pe Monica Gabor de la proxeneți. În toți acești ani, Irinel nu a dat detalii legate de aceste zvonuri și a evitat, pe cât s-a putut, acest subiect. Acum, Irinel este cel care a redeschis singur subiectul și l-a dezbătut pe îndelete.

Irinel a povestit și cum a cunoscut-o pe cea care i-a devenit apoi soție și mama copilului său. Să fie oare adevărat că a plătit bani grei ca să o scoată pe Monica din mâinile proxeneților? După 15 ani, Irinel și-a făcut curaj și a vorbit despre acest subiect.

A dat Irinel bani pe Monica?

Irinel Columbeanu nu  a mai stat pe gânduri și a răspuns de această dată, atunci când a fost întrebat dacă a cumpărat-o pe Monica Gabor.  Încă din primele zile de relație cu Monica Gabor, afaceristului i s-au pus întrebări referitoare la modul în care a cunoscut-o pe tânăra băcăuancă. Zvonurile potrivit cărora Monica era în mâinile unor proxeneți cunoscuți din Bacău, iar pentru a o salva a fost nevoit să scoată câteva mii de euro au apărut ani la rând și au fost susținute de persoane apropiate Monicăi. Acum, după 15 ani, Irinel spune adevărul.

Nu este adevărat (că a cumpărat-o de la cei care o exploatau, n.r.), nici vorbă… Dacă răspund acum la întrebarea asta, irosesc din suspansul cărții.

Domnul Damaschin (Dinu Damaschin, cel care se lăuda că ar fi avut grijă de Monica atunci când ajunsese să fie disputată de proxeneții din Bacău, n.r.) era un pește prost și… ce să vă spun!…

Ceea ce puțini au văzut este că fenomenul Damaschin, deși cu greu pot să-i spun așa, s-a extins în mai toate orașele țării și uite așa s-a ajuns de la fenomenul Bacău la fenomenul Caracal. Eu, cel puțin, aflând despre ce e vorba, m-am revoltat împotriva acestui sistem în felul în care am făcut-o…”, a povestit Irinel Columbeanu la emisiunea lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV.

irinel-columbeanu
irinel-columbeanu

Irinel Columbeanu crede că Monica trebuie să fie recunoscătoare

Irinel Columbeanu este de părere că Monica Gabor ar trebui să fie recunoscătoare pentru ce a fost între ei, atunci când formau unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz. Mai mult, fostul milionar a explicat că pentru el, recunoștința nu se măsoară în bani, ci în atitudine.

Eu zic că da (ar trebui să fie mai recunoscătoare, n.r.) și cred că este. Nu se pune problema, nu i-am cerut niciodată așa ceva. Nu cred că se măsoară în bani recunoștința, niciodată.

Să nu uităm că ea are grijă de Irina în ziua de azi, ceea ce pentru mine este cea mai mare manifestare a recunoștinței. N-aș fi atât de liniștit dacă n-aș ști că există Monica, care să aibă grijă de Irina”, a explicat Irinel Columbeanu.